Σαλάτα ταμπουλέ με βραστή κινόα.
Υλικά (για 1 μερίδα):
- 100 -150 γρ. βραστή κινόα
- 3 κ.σ. κύβους τομάτας
- 2 κ.σ. κύβους αγγουράκι
- 1 κ.σ. κύβους κόκκινο κρεμμύδι
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κ.γ. ψιλοκομμένο δυόσμο
- 1/2 κ.γ. ξύσμα από ακέρωτο λεμόνι
- χυμό από 1/2 κανονικό λεμόνι
- αλατοπίπερο
- 3-4 κ.γ. ελαιόλαδο
Παρασκευή:
Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν και να “δέσουν” οι μυρωδιές και οι γεύσεις για 15 min.
Η σαλάτα είναι έτοιμη για σερβίρισμα!