Search

Κετο παγωτό ξυλάκι με σοκολάτα. Keto ice-cream, Vegan, χωρίς ζάχαρη!

παγωτο ξυλακι κετο με σοκολάτα

Περιεχόμενα:

Facebook
Twitter
Pinterest

Κετο παγωτό ξυλάκι σοκολάτα (Vegan, χωρίς ζάχαρη)

Εύκολη γλυκιά συνταγή παγωτό ξυλάκι σοκολάτα για μικρούς και μεγάλους με κακάο, γάλα καρύδας και γλυκαντικό!

Ιδανικό για:

  • Διαβητικούς
  • Άτομα με δυσανεξία ή αλλεργία στη λακτόζη ή στις πρωτεΐνες των γαλακτοκομικών
  • Διατροφή χαμηλή σε fodmaps
  • Χορτοφαγική-Vegan διατροφή

Κετο παγωτό ξυλάκι με γάλα καρύδας και σοκολάτα!

Recipe by Savvas TsanasidisCuisine: Κέτο-Γλυκά
Μερίδες

4

Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας

5

minutes
Θερμίδες

120

kcal
Yδατάνθρακες (net)

3

γρ

Συστατικά

  • 400 γραμμάρια γάλα καρύδας

  • 4 κ.σ. γλυκαντικό (μίγμα ερυθριτόλης- στέβιας ή άλλο φυσικό γλυκαντικό)

  • 2 κ.σ. κακάο

  • 1/4 κ.γλ. θαλασσινό αλάτι

Διαδικασία παρασκευής

  • Βάζετε το γλυκαντικό σε ένα ηλεκτρικό μύλο και το κάνετε πούδρα.
  • Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε το γάλα καρύδας, το κακάο, το γλυκαντικό σε πούδρα και το αλάτι και το ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύετε μέχρι να μαγειρευτεί το κακάο.
  • Απομακρύνετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει τελείως.
  • Μεταφέρετε το μίγμα σε πλαστικές θήκες για παγωτό ξυλάκι ή σε θήκες για παγάκια και καταψύξτε τα. Μπορούν να διατηρηθούν στην κατάψυξη για 3 μήνες.

Σημειώσεις

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στέβια, ή ερυθριτόλη, ή άλλο γλυκαντικό.
  • Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε λίγη τριμμένη σοκολάτα και μούρα, η φράουλες στο μείγμα!

Savvas Tsanasidis

Κλινικός Διαιτολόγος MSc

👨‍💼 Μαζί θα πετύχουμε ιδανικότερη διαχείριση βάρους, στοχεύοντας στη βέλτιστη μεταβολική και ορμονική λειτουργία.

LearnNutrition

Recipies
My favorites

Leave a Comment

Your email address will not be published. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Services

Discover our service offering

Diet intervention for individuals who can't exercise.

Focus on diets low-calorie high-protein diets with intermittent fasting regimens.

Focus on diets low in carbohydrates and gut health improvement.

en_US
Scroll to Top